?

Log in

 
 
30 heinäkuu 2011 @ 22:36
tuntuu tältä  

I want everyone's honest opinion of me - please post an anonymous comment to this entry.
 
 
 
(tuntematon) on 30. heinäkuuta 2011 20:03 (UTC)
sinä olet niin, niin, niin suloinen. sinussa on jotain hirveän herkkää ja kaunista, jotain mikä saa minut yhtä aikaa hirveän onnelliseksi ja hirveän surulliseksi. minä toivon, että oppisit pitämään itsestäsi vähän enemmän, olet niin hirveän kaunis, sievä, upea, sinä ansaitsisit kaiken onnen ja ilon ja rakkauden mitä maailmassa on. hallitset sanat ja tunnetilojen kuvaukset, tekstisi ovat ihanaa luettavaa. tahtoisin kovasti tutustua sinuun paremmin.
(tuntematon) on 1. elokuuta 2011 20:59 (UTC)
suloinen tyttö, toivon sulle hyviä asioita täältä ruudun takaa. toivon ettei sun tarvitsisi tuntea oloasi yksinäiseksi, toivon että olisi vähemmän pelkoa ja enemmän onnellisuutta. sellaista.
vaikutat sellaiselta että mielelläni olisin ystäväsi, jos voisin.
(tuntematon) on 2. elokuuta 2011 15:27 (UTC)
ihana mutta vähän vaikeasti lähestyttävä, jotenkin sinuun ei uskalla ottaa kontaktia kun pelkää että menet rikki. ehkä vika on minussa. tutustumisen arvoinen olet joka tapauksessa, sydäntäsärkevän suloinen.

toivon ettet saa tähän merkintään pahoja sanoja (toisaalta en kyllä keksi yhtään syytä miksi saisit, koska et ole sellainen joka herättää toisissa ärsytystä, olet vaan niin kiva), koska pelkään ett olet niin herkkä ettet kestäisi sitä.

paljon halauksia, ihastuttava.
(tuntematon) on 14. tammikuuta 2012 19:51 (UTC)
en oikein pidä sinusta.
luulet olevasi taiteellinen
ja kaunis. itserakkautesi paistaa.
asetat itsesi muiden yläpuolelle.
minusta se on ilkeää.
älä ota pahalla,
oli vain pakko sanoa.